info@organomano.dk

1:1 session

Sund indeni - smuk udenpå

Boost dit helbred

Lad mig hjælpe dig med
et bedre og sundere
liv.

1:1 session er for dig der ønsker en personlig og individuel behandling i samarbejde med Cristel Mydske.

Du får redskaber til at leve en sund og antiinflammatorisk livsstil. Du får en forståelse for, hvordan hele din krop og dens funktioner hænger sammen. Du får forståelse for, hvordan dit helbred, velbefindende og din livskvalitet uløseligt hænger sammen med de handlinger du foretager dig hver dag.


Ved 1. samtale udfylder vi sammen din journal, som handler om, hvordan du har det idag. Vi kigger på evt. sygdomme, ledsmerter, kost, søvnmønster, stress, ubalance i hormormerne og hvad der ellers er af symptomer i din krop. Derefter får du tilsendt en handlingsplan, som indeholder kostvejledning, motionsplan, meditationsøvelser samt, hvordan du holder fast i handlingsplanen.Sessionen tager ca 1,5 time og kan foregå via personligt fremmøde i Organomano´s lokaler i Helsinge eller via videoopkald så du kan blive i dine vante omgivelse.

Forløbet inkluderer yderligere en personlig samtale ugentlig i de 3 eller 6 uger samarbejdet  foregår.

Vælg den session der umiddelbart passer dig bedst via knapperne herunder og du vil få direkte adgang til Cristel´s kalender, hvopr du booker en 1. gratis samtale, hvor vi klargører om forløbet er noget for dig. Jeg håndplukker altid mine klienter, da det er vigtigt for mig der er en synergi, fælles forståelse og sikkerhed for at jeg kan hjælpe dig til at opnå de ønskede resultater.

Så book den tid der passer dig bedst og vi ses på den anden side.

XX Cristel Mydske

Vælg det forløb der umiddelbart passer dig bedst

1:1 session

3500,- dkk

Engangs ydelse

  • Indledende samtale
  • Handlingsplan for 3 uger
  • Madplan
  • Motionsplan
  • Ugentlig samtale i 3 uger

Send mig videre til kalenderen