info@organomano.dk

Forløb

Sund indeni - smuk udenpå

 

 

Få en nemmere tilgang til et sundt, nærende og antiinflammatorisk liv!

 

Vi tilbyder med jævne mellemrum events, forløb, retreats i ind og udland, workshops og foredrag.

Hos Organomano arbejder vi med fordøjelsen, hormonerne, søvnen og stress. Du får redskaber til at leve en sund og antiinflammatorisk livsstil, vi arbejder med den sunde og intelligente bevægelser via yoga for at styrke og smidiggøre dine muskler og strække dit bindevæv. Via yogaøvelserne bliver dine organer masseret og vi booster deres evner og funktioner. Via guidet meditation kommer du helt ned i kroppen og finder din indre ro og balance.

Det her er et frirum til dig, hvor du bliver nurset, forkælet, gjort stærkere og smidigere samt får en indsigt i, hvad der kan gøre os syge eller raske. Vores events kan hjælpe dig til at give slip på spændninger, frustrationer, stress, søvnløshed, depression, stivhed og ømhed i muskler og led, mavesmerter/irritation, rygproblemer og andre lidelser. Du vil få en viden omkring mad, som vil gøre dig istand til at tage sundere valg for dig og din familie og som vil give dig/jer mere overskud og tid.

Du får:

- Masser af inspiration til antiinflammatorisk mad

(Antiinflammatorisk mad og kost: De fleste danskere går rundt med virkelig høje inflammationsniveauer/betændelsestilstande, som kan være en tikkende bombe i indre sundhed og balance. Du kan spise og leve dig fra for høje inflammationsniveauer. Det er ikke svært at leve antiinflammatorisk, du skal bare vide, hvilke fødevarer der øger inflammation i kroppen og hvilke der hæmmer. Inflammation påstås at være med i udviklingen af sygdomme som blandt andet åreforkalkning, hjerte-karsygdomme, sukkersyge og gigt, men også kræft, colitis og Parkinsons forbindes idag med for høje inflammationsniveauer.)

- Yoga: Yin, Restorativ, Hatha

- Meditation

- Forslag til madplaner (hvor du selv vælger dine måltider udfra tid og lyst, her er ingen stram dagsplan!)

- Opskrifter på Antiinflammatorisk mad

- Læren om de forskellige urter og deres virkning

- Læren om æteriske olier og deres brug

- Startskud til et sundt og afbalanceret liv

- Vi inviterer ofte gæsteoplægsholdere med til vores events

- Vi får, på visse events, besøg af vores super dygtige kokke, som laver mad sammen med jer. Her tilbereder i selv maden sammen med os og kokkene og får derved hands-on oplevelsen.

Indenfor de næste par uger kommer der en masse nye, super spændene events op, så hvis du vil være sikret en plads, så tilmeld dig Her og få besked direkte i din mail boks som en af de første.

Tilmelding til eventlisten er ikke vores normale nyhedsbrevsliste, så du får KUN oplysninger om nye workshops, retreats, forløb og foredrag, på denne liste.

Alle vores events sælges via webshoppen eller via mobilepay og er først til mølle princippet.

SÅ...

Lider du af ledsmerter, fordøjelsesproblemer, stress, sover dårligt, mangler energi, svækket immunforsvar, akne/hudproblemer osv kan det bero på en inflammation et eller sted i din krop. Antiinflammatorisk kost og yoga kan være svaret på dine problemer.

Hvis du...

også syntes det er en jungle at finde de rigtige værktøjer i kogebøger og på nettet så tilmeld dig eventlisten og få mulighederne direkte i din mail boks.

Har du brug for at komme i kontakt med os så send gerne en mail på:

info@organomano.dk

eller ring til:

+45 51880528

Ses vi?