Ny mårumvej 260, 3200 Helsinge
+45 51880528
info@organomano.dk

Glutenfri varme hveder

Sund indeni - smuk udenpå

Mums, det er i aften vi skal have varme hveder. Duften der breder sig i køkkenet og smagen af det smeltede smør…..

Selv om du har svært ved gluten, skal du ikke snydes!

Glutenfri hveder

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 8

Ingredienser

  • 6 Æg
  • 1 dl Kokosmælk
  • 100 g Smeltet smør
  • 1 1/2 dl Kokosfibermælk
  • 1 dl Pofiber
  • 1 dl Mandelmel
  • 1 1/2 tsk Kardemomme
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1 Æggeblomme Til pensling
  • lidt ekstra Pofiber til drys

Sådan gør du

  1. Pisk æggene sammen med kokosmælk eller fløde og tilsæt det smeltede smør og rør rundt. Tilsæt de tørre dele, rør dejen godt sammen og lad den hvile i ca. 10 minutter.

    Opvarm ovnen til 170 grader.

    Beklæd en lille bradepande med bagepapir og sæt dejen som boller side om side heri, så de rører ved hinanden. Pensl med æggeblomme, drys med en smule Pofiber og bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til de er let gyldne på toppen.

    Lad dem afkøle på en bagerist og bræk dem derefter fri fra hinanden. Skær dem over i halve og rist dem på begge sider