info@organomano.dk

Om

Sund indeni - smuk udenpå

Det handler om balance og om plads til de gamle “hyggelige” vaner!

Organomano er blevet født med missionen om at videregive viden om sundhed og vejen til bedre livskvalitet. Sundhed via yogaens bevægelser og via kosten, den antiinflammatoriske kost. Jeg kan hjælpe dig med at forstå de symptomer du har, hvor de stammer fra og, hvad du kan gøre ved dem.

Organomano er ikke en kur eller et quick fix, men en gave til dig om, hvordan du selv kan påvirke dit liv positivt med små ændringer. Der skal stadig være plads til at kunne nyde de (u)sunde ting i livet, men de skal kun fylde en lille brøkdel. Hvis hovedparten af dit liv er fyldt med de gode og dermed sunde ting, er der også plads til det andet. Mere kompliceret er det ikke.

Gennem yoga, smidig bevægelse, styrkende træning og antiinflammatorisk kost der gør dig sund og rask, får du et liv med en god fordøjelse, en glad mave, et godt immunforsvar, en god nattesøvn, ingen stress eller læren om, hvordan du håndterer den du har. Hormoner der er i balance, mere energi, mindre eller ingen ledsmerter, et stærkt immunforsvar, mindre eller ingen allergier osv.

Cristel Mydske er uddannet og certificeret Organyoga Terapeut fra LouiseBruuns Akademi i 2018. Smart kost, helende ernæring samt intelligent bevægelse via yoga, er omdrejningspunktet i alt jeg laver.

Det geniale ved Organomano er at du hos mig slår to fluer med et smæk, da jeg er uddannet yoga lærer og ernæringsspecialist i Anti Inflammatorisk kost.

 Jeg er uddannet i kroppens og organernes funktioner og samarbejde, samt uddannet i funktionen af antiinflammatorisk kost. Jeg kan derfor, under samme tag, give dig alle redskaberne til en bedre og sundere livskvalitet.

Tak fordi du er med!

De bedste hilsner

Cristel Mydske