info@organomano.dk

Tekst til giv slip

Sund indeni - smuk udenpå

Pris:

1.500,- for 6 søndage, med selvforkælelse, frirum, egentid og refleksion samt startskuddet til et sundere og nemmere liv for dig og din familie.

Forløbet “Giv Slip”starter søndag i uge 10 i Helsinge. Vi tager kun 10 deltagere pr hold!

Vi hjælper dig med:

Fordøjelsen, hormon ubalance, dårlig søvn og stress, ledsmerter.

Vi giver dig:

Redskaber til at leve en sund og antiinflammatorisk livsstil, vi arbejder med den sunde og intelligente bevægelse via yoga for at styrke og smidiggøre dine muskler og strække dit bindevæv. Via yogaøvelserne masseres organerne og booster deres evner og funktioner. Via guidet meditation kommer du helt ned i kroppen og finder din indre ro og balance.

Forløbet er et frirum til dig, hvor du i to timer, i 6 søndage, bliver nurset, forkælet, gjort stærkere og smidigere samt får en indsigt i, hvad der kan gøre os syge eller raske.

Forløbet kan hjælpe dig til at give slip på:

Spændninger, frustrationer, stress, søvnløshed, depression, stivhed og ømhed i muskler og led, mavesmerter/irritation, rygproblemer og andre lidelser.

Du får:

en viden omkring mad, som vil gøre dig istand til at tage sundere valg for dig og din familie og som vil give dig/jer mere overskud og tid.
Tilmeld dig forløbet allerede nu…

Opsummering:

– Masser af inspiration til antiinflammatorisk mad

(Antiinflammatorisk mad og kost: De fleste danskere går rundt med virkelig høje inflammationsniveauer/betændelsestilstande, som kan være en tikkende bombe i indre sundhed og balance. Du kan spise og leve dig fra for høje inflammationsniveauer. Det er ikke svært at leve antiinflammatorisk, du skal bare vide, hvilke fødevarer der øger inflammation i kroppen og hvilke der hæmmer. Inflammation påstås at være med i udviklingen af sygdomme som blandt andet åreforkalkning, hjerte-karsygdomme, sukkersyge og gigt, men også kræft, colitis og Parkinsons forbindes idag med for høje inflammationsniveauer.)

– Yoga: Yin, Restorativ, Hatha

– Meditation

– Inspiration til madplaner (hvor du selv vælger dine måltider udfra tid og lyst, her er ingen stram dagsplan!)

– Egen yogamåtte (som du tager med hjem efter endt forløb)

– Startskud til et sundt og afbalanceret liv

– Maks 10 deltagere pr hold

Datoer:

11/3, 18/3, 25/3, 8/4, 15/4, 22/4

Tidspunkt:

09:30-11:30

Pris, tilmelding & spørgsmål:

– 6 søndage koster 1.500,-

– Du er tilmeldt når du har betalt hele summen. Din tilmelding er bindende. Beløb refunderes ikke.

– Betaling kan enten gøres via Mobilepay på 51880528 Cristel Mydske eller via vores webshop. Vælger du at betale via MP, så skriv venligst “Giv Slip” samt din mail adresse i kommentarfeltet.

Sted:

Organomano (lille sal)

Ny Mårumvej 260

3200 Helsinge

Efter tilmelding:

– Der fremsendes praktisk information efter tilmelding til din mail adresse.

– Der fremsendes et spørgeskema, du bedes udfylde og returnere inden start, så jeg har en ide om dine udfordringer og hvad der skal lægges vægt på til netop dig.
Ja tak! Jeg vil gerne med