Ny mårumvej 260, 3200 Helsinge
+45 51880528
info@organomano.dk

Yoga hold – Søndag kl 10:00-11:30 Abonnement

Yoga hold – Søndag kl 10:00-11:30 Abonnement

DKK350.00 / month for 12 months

8 på lager

Varenummer (SKU): Yoga hold - Søndag kl 10:00-11:30 Abonnement Varekategori: Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Vores hold henvender sig til alle, både øvede og nybegyndere og varer 1,5 time. Yoga holdene er en rigtig fin blandning af Hatha, Yin og Restorativ. Vi arbejder med styrke og puls, stræk af bindevævet, boost af indre organer, mindfulness og slutter altid af med meditation.

Hatha yoga forbedrer din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Vi strækker og styrker kroppen samt løsner spændinger.

Yin yoga er en blid form for yoga, hvor du bliver i lang tid i hver stilling. Stillingerne strækker dit bindevæv og gør det smidigt. Det er udfordrende og kan sagtens skabe varme, selvom du ikke står i lange svære stillinger.

Restorativ yoga er vitaminer for din krop. Der er ingen pres på muskler og led, men masser af afspænding. Mens nervesystemet bliver beroliget af langsom vejrtrækning, genopbygges cellerne i din krop.

Yoga holdene har et maksimum på 8 deltagere da jeg ønsker at bibeholde den nære relation til dig som deltager. Jeg ønsker at kunne nå rundt til alle deltagere i løbet af stillingerne og at kunne have fokus på hver enkelt deltager, hver gang og derfor har vi valgt et mindre lokale.

Der serveres altid en kop urtete og vand efter endt time. Så har du brug for at sidde lidt, er du mere end velkommen.

Sted:

Organomano
Ny Mårumvej 260
Scan Bygning 1
3200 Helsinge

Tid:

Søndag: kl 10:00-11:30

Prøvetime:

Er det første gang du er hos Organomano og gerne vil prøve det af inden du beslutter dig, så kontakt os på mail: info@organomano.dk eller ring på +45 51880528

Yogaudstyr:

Organomano har al nødvendigt udstyr samt tæpper og puder

Mænd og kvinder på alle aldre og niveauer er velkomne!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.