info@organomano.dk

Webshop

Sund indeni - smuk udenpå

Sansernes univers!

Organomano´s webshop er en ren sanse verden. Vi har udvalgt ting som vi selv elsker og bruger i vores hverdag, i vores yogastudie og i eget hjem. Alle produkterne er rene i sin form og materiale, har økologiske ingredienser, er godt mod miljøet og dig. Vi udvælger kun produkter hvor der er tænkt over indholdet og deres virkning på vores sind, krop og sjæl.

Vores passion for kroppens sundhed og velvære kommer til udtryk i de produkter du kan få her i shoppen. Vores sanser spiller en vigtig rolle i vores sundhed og velvære og hos Organomano er vi af den overbevisning, at når vi føler os smukke, ser på noget lækkert, dufter noget vidunderligt, mærker noget skønt og rør ved noget blidt og blødt, så hjælper vi vores krop til indre ro. Sammen med sanserne skal vi fodre vores krop med sund og berigende mad, betænksom bevægelse og stilhed for at opnå et balanceret liv. Shoppen er dit yin til hverdagens hektiske yang.

Alle varerne er håndplukkede med et kræsent og skarpt blik for god kvalitet. Der er ikke noget i vores webshop, som vi ikke selv elsker og kan stå 100% inde for.

God fornøjelse!

Organomano