Udskriv

Banan pandekager

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 15 stk

Ingredienser

  • 2 Modne bananer
  • 3 Æg
  • 1 dl Havregryn
  • 1 dl Boghvedemel
  • 1/2 tsk Havsalt
  • Kokosolie til stegning

Sådan gør du

  1. Mos bananerne med en gaffel eller en stavblender til de er helt flydende. Kom resten af ingredienserne i og bland godt med en gaffel eller ske, til det er en fin sammenhængende klæg masse. Varm en pande med kokosolie og kom ca 2 spks dej pr pandekage på panden. Jeg kan have 3 stk på panden samtidigt. Glat dem lidt ud og vend dem når de begynder at boble. Steg færdig og spis! Smager fantastisk med friske bær.

    De smager godt kolde, så skulle der være nogen tilbage, kan du bruge dem som snacks senere.