Udskriv

Stegt kyllingefilet med zoodles

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Kyllingefilet
  • 2 spks Gurkemeje
  • 1 spks Cayenne Peber
  • 1 knivspids Havsalt
  • 1 spks Kokosolie til stegning

Zoodles

  • 2-3 hele Squash
  • 1 håndfuld Mandler
  • 1 spks Kokosolie

Sådan gør du

  1. Del kyllingen i mundrette stykker. Brug en grøntsagsskræller til at "rive" squashen i strimler. Steg kyllingen på panden i kokosolie, gurkemeje, cayennepeber og salt. Tag kyllingen af og tilsæt kokosolie på panden. Læg din strimlede squash på panden og vend det rundt til det tager farve af gurkemejen. Hak mandlerne og vend dem et par minutter sammen med squashen. Kom det op i en skål og tilsæt kyllingen.