Udskriv

Palæobrød med hummus

Antal 1 Brød

Ingredienser

  • 4 Æg
  • 3 Gulerødder
  • 1 spks Kokosolie
  • 100 g Græskarkerner
  • 100 g Mandler
  • 100 g Hele hampefrø
  • 100 g Chiafrø
  • 1 knivspids Havsalt
  • Husk

Sådan gør du

  1. Blend æg og olie i en blender og kør til massen er jævn. Kom alle ingredienser i og kør til alt er groft hakket. Bland revet gulerod i massen. Kom Husk i til massen binder. Dejen kommes i en smurt form og bages i ovnen i ca. 1 time ved 150 g.


    Lad brødet køle af og skær en skive som du evt. smør med hummus (se tidligere opskrifter.)

Opskriftsnoter

Guleroden kan erstattes med squash, broccoli, spinat osv. Vil du hellere have en sød version, så udelad grøntsagerne og kom tranebær eller rosiner i, lidt kanel og kardomme i.