info@organomano.dk

Yoga hold

Sund indeni - smuk udenpå

Yoga hold

Din egen
  pleje & kærlighed giver energi og overskud

Vores hold henvender sig til alle, både øvede og nybegyndere og varer 1,5 time. Yoga holdene er en rigtig fin blandning af Hatha, Yin og Restorativ. Vi arbejder med styrke og puls, stræk af bindevævet, boost af indre organer, mindfulness og slutter altid af med meditation.

Hatha yoga forbedrer din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Vi strækker og styrker kroppen samt løsner spændinger.


Yin yoga er en blid form for yoga, hvor du bliver i lang tid i hver stilling. Stillingerne strækker dit bindevæv og gør det smidigt. Det er udfordrende og kan sagtens skabe varme, selvom du ikke står i lange svære stillinger.


Restorativ yoga er vitaminer for din krop. Der er ingen pres på muskler og led, men masser af afspænding. Mens nervesystemet bliver beroliget af langsom vejrtrækning, genopbygges cellerne i din krop.


Yoga holdene har et maksimum på 8 deltagere da jeg ønsker at bibeholde den nære relation til dig som deltager. Jeg ønsker at kunne nå rundt til alle deltagere i løbet af stillingerne og at kunne have fokus på hver enkelt deltager, hver gang og derfor har vi valgt et mindre lokale.


Der serveres altid en kop urtete og vand efter endt time. Så har du brug for at sidde lidt, er du mere end velkommen.